't Stoffenhoekske logo

Turnhoutsebaan 253-257
2110 Wijnegem

't Stoffenhoekske

Naaiatelier

’t Stoffenhoekske helpt ook zij die speld en naald liever links laten liggen. In ons naaiatelier hebben we verschillende professionele naaimachines waaraan bovendien professionele naaisters het beste van zichzelf geven.

Je kan bij ons terecht voor alle herstellingen en verstelwerk, machinaal borduren op alle textiel, en gordijnen op maat inclusief rails, rollers of glijders, en (elektrische) bedieningssystemen, tapijten op maat, kussens op maat, bedovertrekken en bedspreien. Ook mousse voor kussens kan je bij ons op maat bestellen.

Neem contact met ons op of kom eens langs in de winkel voor meer informatie!

Contacteer ons

t-stoffenhoekske-modestoffen-mercerie-naaidozen naailessen-wijnegem

Hersteldienst

Broekspijpen inkorten, knoop aannaaien, kapotte ritssluiting vervangen,… Kom langs of contacteer onze hersteldienst voor alle retouches en kleine aanpassingen, naaien en stikken (ook zigzagsteek), zomen en afbiezen (ook overlock),…

Onze hersteldienst voert alle reparaties en verstelwerk snel en keurig uit binnen 8 dagen. Zo kan je snel weer genieten van je kleding in opperbeste staat. En ook onze kleine prijsjes zullen je aangenaam verrassen.

Wij helpen je met alle kleding, inclusief werkkledij, maar ook met het herstellen of verstellen van lakens, gordijnen en ander textiel.

t-stoffenhoekske-modestoffen-mercerie-naaidozen naailessen-wijnegem

Borduren

Een mooi geborduurde tekst is een klassieke, stijlvolle manier om handdoeken of zakdoeken met monogrammen te personaliseren. Op werkkledij geeft het een professionele indruk aan klanten.

Bovendien kan je met borduurwerk mooie of leuke afbeeldingen aanbrengen op kledij, slabbetjes, washandjes, kussens, knuffels,… Ideaal om een attent en persoonlijk geschenk te geven, of gewoon voor jezelf.

’t Stoffenhoekske heeft alle nodige materialen in huis om machinaal te borduren wat je wenst zoals je het wenst. Je kan steeds langskomen met de te borduren kleding of je eigen stof waar je iets op wilt laten borduren. En we hebben in de winkel ook een groot aanbod handdoeken, badlakens, washandjes, slabbetjes, knuffels,… waarop wij kunnen borduren.

Onze borduurspecialiste Peggy Van Sandt staat voor je klaar. Wij helpen je graag verder.

t-stoffenhoekske-modestoffen-mercerie-naaidozen naailessen-wijnegem
t-stoffenhoekske-modestoffen-mercerie-naaidozen naailessen-wijnegem
t-stoffenhoekske-modestoffen-mercerie-naaidozen naailessen-wijnegem

Gordijnen op maat

‘t Stoffenhoekske maakt je gordijnen en overgordijnen op maat. Onze professionele naaisters hebben ruime ervaring met gordijnen van alle slag en stof. Je kan dus zeker zijn van een perfecte afwerking. Bovendien zorgen wij ook voor de gordijnrails, ophang- en bedieningsystemen.

Wij komen gratis alle opmetingen doen bij je thuis. Je kiest de stof, kleur en stijl uit ons grote assortiment kwaliteitsstoffen. Wij maken je gordijnen op maat en komen ze gratis ophangen. Van begin tot eind ben je bij ons verzekerd van nauwgezet handwerk in ons eigen naaiatelier.

Greta Bogaerts staat in voor het opmeten en de uiteindelijke plaatsing. In ons atelier maakt Lientje Danckers de gordijnen en de rails op maat, en zorgt voor de juiste glijders of rollers en het gepaste bedieningssysteem. Ook elektrische bediening is mogelijk.

Onze Merken

't Stoffenhoekske gebruikt voor het vervaardigen van gordijnen op maat interieurstoffen, ophangsystemen en gordijnrails van deze merken:

 • @ The Box
 • De Ploeg
 • Catch
 • Vriesco International Fabrics
 • Decoline
 • Your Edition!
 • GEA (Group European Agencies)
 • Egger
 • Luxaflex
 • Loft 79 (vroeger Ado International)
 • G-Rail
 • Jab Anstoetz Group
t-stoffenhoekske-modestoffen-mercerie-naaidozen naailessen-wijnegem

Tapijten op maat

Ons atelier maakt kwaliteitsvolle tapijten van elke gewenste afmeting. Van een deurmat over badkamermatjes tot een groot tapijt om de zithoek samen te brengen. Je betaalt simpelweg per meter.

In ons ruime aanbod met vele kleur- en stijlopties vind je ongetwijfeld het tapijt dat past in jouw interieur. Kom langs, maak je keuze en geef ons de afmetingen die je nodig hebt. Wij maken jouw tapijt op maat.

Kijk binnen in ons naaiatelier